Csütörtök, 2024.Már.28, 10:54 AM
Emergency4 DebrecenMod
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Like
Honlap-menü
Fórum info
  • DEBRECEN MOD (69)
  • Emergency (13)
  • Weblap ajánló (2)
  • Beszélgessünk a tűzoltóságról (katasztrófavédelemről) (0)
  • Beszélgessünk a rendőrségről (0)
  • Körkérdésünk
    Tetszik az új külső?
    Összes válasz: 42
    Mini-chat
    Videók
    00:15:58

    Emergency 4| Episode 137| Debrecen Mod Part 2

    • Látogatottság:
    • Összes hozzászólás: 0
    • Helyezés: 0.0
    00:15:16

    Emergency 4 | Episode 136| Debrecen Mod

    • Látogatottság:
    • Összes hozzászólás: 0
    • Helyezés: 0.0

    Gyermek-mentőorvosi kocsi fényei

    • Látogatottság:
    • Összes hozzászólás: 0
    • Helyezés: 0.0
    Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0
    Főoldal » 2013 » December » 17 » DEBRECEN MOD 2013.1b
    6:43 PM
    DEBRECEN MOD 2013.1b
    Bekerült pár új valamint megújult egység a modba, mint például a tűzoltó parancsnoki, új mentőorvosi kocsi, új mentőautók. Járműveinken végre működőképes a terelőfény. A rendőrautókon külön kapcsolható a sikátorlámpa, a mentőkön a kárhelylámpa. A LED-es fénnyel szerelt egységeinken válthatunk villogó és állófény között. A mentőautók automatikusan átváltanak állóból villogó fényre, ha hazaküldjük őket. Mentőinkbe bekerült az "egyemberes hordágyazás". FONTOS! Ha felvettük a beteget akkor a PutInCarStrecher paranccsal tegyük be a mentőbe (lásd a képeken), máskülönben egy újabb mentőt kellesz hívnunk a páciens elszállításához.





    Rendőr és mentő egységeinket valamint a tűzoltó parancsnokit járőrözni küldhetjük. Előfordulhat, hogy egy járőröző egység elakad, ilyenkor adjuk ki számára újra a járőrözés parancsot.

    Mivel ez egy béta verzió, előfordulhatnak hibák, amiket mi nem vettünk észre. Ezért, ha bármilyen problémátok akad jelezzétek fórumainkon vagy a facebbook-on , ha lehet, akkor egy képernyő képpel is segítve a hibakeresést (gyk. screnshoot). A privát üzenetekben való megkeresésekre nem reagálunk, tessék nyíltan jelezni a problémát, mert lehet, hogy nem vagytok egyedül és más is tudni szeretné a megoldást rá.

    Telepités: Csomagoljuk ki a 7z archívum fájlt (a Win RAR támogatja) és a kapott DEBRECEN MOD 2013.1 mappát helyezzük át az Emergency4 Mods mappájába,ügyelve arra, hogy annak a elérése a következő legyen:
    mods:\DEBRECEN MOD 2013.1 és NEM pedig
    mods:\DEBRECEN MOD 2013.1\DEBRECEN MOD 2013.1

    Installation: Unpack the 7z archive file (Win RAR support it) and the resulting
    DEBRECEN MOD 2013.1 folder move or copy to the Emergency4 Mods folder.
    Make sure that its reach is as follows:
    mods:\DEBRECEN MOD 2013.1 and NOT
    mods:\ DEBRECEN MOD 2013.1\DEBRECEN MOD 2013.1

    Fórumaink:
    http://emergency.ucoz.hu/forum/5-4-1
    http://debrecenmod.ucoz.hu/forum/3-3-1

    Csak felhasználó férhet hozzá
    Kategória: DEBRECEN MOD | Megtekintések száma: 1143 | Hozzáadta:: balzolt007 | Címkék (kulcsszavak): DEBRECEN MOD 2013.1b | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 5
    avatar
    0 Spam
    1 Zsugor • 1:46 PM, 2013.Dec.20
    Sziasztok!Először is köszönöm szépen,hogy elérhetővé tettétek a modot!
    Pár dolgot szeretnék jelezni,bár gondolom ti is szembesültetek már vele(írtátok is). Nekem az elakadás leginkább a nagy hídon okoz problémát.Ott folyamatosan megállnak a járőrök,valamint az "alagútnál" a motorosjárőrök okoznak mindig fennakadást.Az építkezésnél is sokszor megállítják a forgalmat ,amikor az árkot kell kikerülniük.
    A mentőbe való beteg "berakása" is sokszor okoz problémát,míg nem szoktatja magát hozzá az ember az új módszerhez. Játszottam már a moddal elég sokat,de még mindig van olyan,hogy meg felet kezem a megfelelő gomb megnyomásáról és hívhatok új mentőt.Szerintem a régi rendőrautókat ki lehetne már venni a játékból ,legalábbis én sosem használom őket,mert az újak sokkal szebbek smile és méretben nagyobbak.A régi Octaviák a méretük miatt már nem illenek bele annyira a környezetbe(mondjuk nem is kötelező őket riasztani). Nem tudom melyik járműből lehet majd a TEK-nek felszerelést vételezni (gépkarabély,kordon stb.)
    Előzőleg kérdeztem már a fórumon,hogy esetleg nem tudjátok-e a megoldást arra a problémára,hogy nem hallatszik minden esetben a sziréna hangja a járműveknél?Van amikor teljesen rámegyek a járműre és többször kell arrébb mozgatnom a "nyilat",hogy halljam a hangját. Sajnos engem sokszor dob ki a gép játék közben az asztalra minden előzmény nélkül.Új a gépem,ezért nem nagyon értem...
    Mindemellett szerintem ismét nagyon jót alkottatok(mint mindig) és gondolom a végleges verzió is fog újabb meglepetéseket tartalmazni!:D
    Szerintem a járművek kivitelezése vetekszik a Montana módéval!!!
    Még egyszer köszönöm szépen a munkátokat!
    avatar
    0 Spam
    3 balzolt007 • 5:38 PM, 2013.Dec.20
    Köszönjük az észrevételeket. Sajnos teljesen elakadás mentessé nem lehet tenni a járőr útvonalakat, az LA-ban is előfordulnak ilyen gondok tongue . Jó lenne, ha ezekről az akadásokról készítenél és mellékelnél pár képet pl a fórumba. A beteg mentőbe helyezésén próbálok javítani, egyszerűsíteni. Ez az ára annak, hogy szinte bármilyen járműbe bármilyen személyzetet be tudjunk ültetni, ami szerintem azért nem annyira vészes. Az első javításban lesz egy orvos is a tűzoltó parancsnokin. smile A régi Skodák még megmaradnak egy ideig, ártani nem ártanak. A TEK a felszerelését a kisbuszokból (rendőr Sprinter, T5), a TEK-es BMW-ből és a Vitarából tudja felvenni. A kordon, ha jól rémlik nem is használható. A sziréna hangos zavar is ismert, de sajnos még nem igen sikerült javítani. Ha új a géped előfordulhatnak gondok, ha pl nincs fent egy codeck vagy ha újabb verziójú a Windows, amivel nincs annyira "jóban" a játék, ami lássuk be már 8 éves lesz jövő áprilisban. Próbáld meg kompatibilitási módban indítani (XP SP3) a játékot.
    avatar
    0 Spam
    2 zsozso4081 • 3:37 PM, 2013.Dec.20
    Sziasztok!:)
    Nagyon jó lett a mód gratulálok:) Viszont a mentösöknél mostmmár lehetne reálissá tenni a személyzetet..(eset roko-n 3 ember többin csak 2-ő) most mindegyik autoóban kettő ember van gen 3 volt..meg egy embert oda be és tökéletes:)
    A rendőröknél a deluxe-modban van Suzuki sx4 a normalban már nincs... mMég midnig hianyzik nekem, hogy ha elindiítok az állomásroól egy kocsit, akkor már be legyen kapcsolva a sziréna.
    Remélem egyszer eljutunk odaáig, hogy az autoókat közvetlen lehet riasztani az állomásrol és létszodnak látszanak is garázzsal meg mindennel eggyütt:)

    Helyesírási hibáid pirossal kiemelve. Legközelebb ügyelj ezekre! (balzolt007)
    avatar
    0 Spam
    4 balzolt007 • 5:57 PM, 2013.Dec.20
    A mentők személyzeti összetételét nem kell bemutatnod, mivel én is mentőztem. Lesznek e téren újítások/javítások, de ez legyen meglepetés  wink
    Az állomásos riasztás megvalósításával még mindig szenvedünk. A legnagyobb probléma, hogy a járművek nem akarnak visszaállni a helyükre. Kéne valaki, aki jól ért a scripteléshez, mert a nélkül sajnos ez egy lehetetlen küldetés. A szirénák bekapcsolásához meg ne légy lusta, mi élvezet van abban, ha minden automatizált smile
    avatar
    0 Spam
    5 FDBP • 9:06 PM, 2014.Jan.19
    Sziasztok lenne egy kérdésem, illetve pár észrevételem. Elsősorban még leszegezném hogy marha jó a mod szólval nem piszkálódásból írom. aAz első ami számomra  a legidegesítőbb, hogy miért fagy le rendszeresen a játék? Eredetiben megvettem, mivel gondoltam, hogy ez a baja, de nem. aA gépemmel sincs nagy baj, mivel a többi nagyobb igényű játék is lazán fut rajta. aA küldetéseknél az emberek ruhája a hagyományos em4-ből származik ami kicsit zavaró de még eltűrhető.
    Második, ami már nagyobb egy picit, hogy az egyik küldetésnél mikor a hídnak megy a hajó, akkor nem tudnak beszállni a tűzoltók a hajójukba hiába nyomom akárhogy, hiába állok a hajóval akárhova, akkor is fölszaladnak a híd alá eés ott megállnak. nahát Emiatt ennél tovább már nem is lehet játszani, mivel nem lehet befejezni a küldit...  
    Harmadik, hogy szabad játékban van hogy valaki csak úgy elkezd lövöldözni szó nélkül és ha el akarom fogni akkor szépen lefagy.  
    Negyedik, hogy a készenlétisek ruhája nem valami fekete sőt inkább fehéres-ezüstösnek tűnik mintha nem tudná betölteni rendesen.
    Ötödik. aA búvár egyes baleseteknél hiába merül le nem jön föl a kis bolya, aminél fogva ki tudnám daruzni a kocsit a vízből. hHa ezek közül valamelyikre tudtok valamiféle megoldást és azt velem is megosztanátok annak nagyon örülnék.
    Illetve még annyit szeretnék mondani, hogyha úgy nagyon ráértek és van kedvetek, akkor esetleg meg lehetne csinálni a katasztrófavédelem Land Rover mobil laborjait, mint még egy vegyvédelmis kocsit meg valami helyszínelő kisbusz is jó lenne rendőrséghez.  És ha már így belelendültem, akkor azt is javasolnám, hogy a képeket ki lehetne cserélni a valós járművek képeire, ahol még nem az szerepel.
    avatar
    A fejezet kategóriái
    Hírek [13]
    Mod Info [19]
    Egyebek [20]
    Letöltések [4]
    DEBRECEN MOD [73]
    Belépés
    Friss képek
    Tartalom
    Comments: 265
    Forum: 9/257
    Photo: 501
    News: 163
    Downloads: 32
    Games: 99
    Video: 33
    FAQ: 10
    Guestbook: 1
    Keresés
    Naptár
    «  December 2013  »
    HKSzeCsPSzoV
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031
    Mentett bejegyzések
    Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak
  • Copyright NelsonSilve & balzolt007 © 2024